Elkillar, virus från andra sidan och ett gäng mysiga kaniner…

Hej på er!

Här kommer hälsningar från dimman… Ja, det är så det känns, som om jag går omkring i dimma med bomullstussar i öronen. Ett gäng elkillar var här idag för att gå igenom arbetet som börjar imorgon och vilket möte det blev… Jag gled omkring som i ett töcken och försökte hänga med i alla svängar och diskussioner, hoppas att allt blir bra och att jag inte sagt alltför mycket felaktigheter. Som vanligt så var de jätteduktiga och kom med mängder av bra förslag samtidigt som de verkligen lyssnade på hur vi ville ha det. 

När mötet var nästan klart fick jag avvika då jag inte orkade stå upp längre… Gick in och fixade en kopp te och tog ett bad, var så sjukt kall efter att ha knatat omkring “ute” så länge. Den här gången blev det i alla fall en kopp med NK blå sommar, ett svart te med bergamott, citron och vanilj, helt underbart och helande för denna värkande och svidande hals.

Efter att ha samlat lite kraft städade jag hos våra hyresgäster under trappan, våra vänner herr och fru Kanin och alla deras barn 😉 
Vilken tur att lilla Ville kom så jag kan fortsätta köpa kaniner, kan inte få nog av dessa underbara sötnosar från Maileg… 


En av de första sakerna som vi fixade efter att vi slitit ut allt 70 /80-tal var att återställa den fina glasverandan och förvandla det till vårt matrum. När vi tog bort väggen och öppnade upp mot trappan passade vi på att skapa ett litet mysigt krypin för barnen och det dröjde inte länge innan det hade förvandlats till en kaninhåla. Den har passat så himla bra där och är det bästa stället att leka på när man ätit upp och de vuxna sitter kvar och pratar och pratar…


Nu skall jag vila eller städa… Vi får väl se i afton vad det blev…


Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.