Ekologisk hudvård till våra änglar…God morgon på er! 


Hoppas att ni har en härlig fredag framför er! Vi skall ha det så mysigt så och i afton förlorar vi två stora tjejer som skall på mys/pyjamasparty så då blir det fredagsmys med vilda Ville…

Funderade lite på vad de skulle bli för presenter när jag kom på att lite majiga krämer, bubbelbad etc. är omåttligt populärt hos dessa nio-åriga damer. Det får nog bli ett litet besök till L’Occitanes lilla butik under dagen…

Morgontipset går i samma anda. För det mesta brukar jag ju ta upp produkter som passar till oss lite äldre damer men idag tänkte jag prata hudvård för barn. Tro inte att jag blivit tokig nu, inga trestegsprocedurer till änglarna utan bara lite tips om bra val på produkter som man ofta använder till baren som kroppslotion, kroppsolja, cerat etc. 

Vad skall man tänka på då? 

– Ekologiskt
– Inga starka dofter
– Så rena produkter som möjligt
– Allergitestat

Sedan tycker jag själv inte att det skadar om flaskorna och burkarna är lite småsöta, de brukar ju stå framme vad skötbord eller i badrummet och då vill man ju gärna att det skall se fint ut.

Först ut blir mitt eget val Biocare Baby från Estelle & Thild – Älskar dessa produkter, de är milda, doftfria och lämnar barnets hud helt ljuvligt mjuk och len. Alla produkter från detta märke är dessutom ekologiskt certifierade och fria från parabener och mineraloljor. Jag brukar droppa några droppar av oljan i krämen, blanda och smörja in mina fina små änglar och det fungerar t.o.m. på Lovisa som inte alls gillar att smörja in sig…


Sophie la girafe blev ekologisk hudvård – Ytterligare en serie med ekocertifierade produkter som kommer i små söta flaskor med lilla Sophie på, den finingen har vi haft många av 😉 Serien är 100% vegan, glutenfri och allergitestad… En otroligt fin hudvårdsserie med allt vad de små behöver. 


Eco mother and child från svenska Lappland – en annan ekologisk hudvårdsserie som är anpassad för den känsliga huden hos våra små. Deras baby balm är ljuvligt och passar lika bra på en torr vinternos som en irriterad babystjär, det ni…


Njut av dagen och titta ut i solen en stund…


Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.