Dagens hjältar!


God kväll eller natt… 

Här har vi dagens hjältar 🙂
Stod i köket och lagade mat när jag plötsligt hörde hur det kukulurade utanför fönstret… 
Plötsligt smet en av byggkillarna förbi med famnen full av gröna blad och jag förstod att något var på G…

Ropade på M att han skulle plocka upp en flaska bubbel från källaren och väntade med spänning på vad som skulle ske även om jag kunde ana… Resultatet av flera veckors slit för de här störtsköna killarna firades med en egenbunden krans som fästes på ena takkupan. Åh vad de var värda bubbel efter denna hjälteinsats!

Trodde aldrig att jag skulle säga det men önskar verkligen att de kunde stannat längre, proffsigare snickare får man leta efter. Det känns så skönt att kunna komma med en solskenshistoria från en hårt kritiserad branch och en situation som för de flesta känns sjukt stressande. Menar inte att det inte varit lite rörigt här de senaste veckorna men de här killarna har verkligen gjort allt för att det inte skall märkas att de vänder upp och ner på vår trädgård. De kommer i tid varenda dag, jobbar sjukt effektivt och professionellt samt avslutar varje dag med att städa undan så att det inte ligger en massa potentiellt farligt skräp framme som barnen kan göra sig illa på.

Hoppas att nästa gäng som kommer är lika duktiga och trevliga! 

Nattinatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.