Äntligen – nytt från barnrummet

God kväll!

Nu så, äntligen fick jag tag i ny grå tråd… Det var bara det och lite tidsbrist som gjorde att det dröjde lite men nu har tjejernas platsbyggda sängar fått härliga grå förhängen i tvättat linne. Det blev så mysigt! Jag ville bara ligga kvar efter sagan och gosa och snusa på Lovisa i hennes mysiga lilla koja… Hon hade också fixat och donat för Kaninis som skulle sova bredvid henne i natt.

Egentligen så är det ju massa saker kvar innan rummet är helt klart men nu orkade jag inte vänta med bilder längre… Lådor skall ju t.ex byggas och förhängen till garderoberna… Dessutom skall jag fixa en massa mysig förvaring för pennor, pyssel, saxar mm borta vid deras nya skrivbord. Kan inte bestämma mig för om vi skall bygga hyllor på kortsidorna eller om jag skall hitta några mysiga vägghängda burkar att hänga där, det återstår att se.

Vi hade för övrigt en sjukt mysig eftermiddag med kompisar på besök, hoppande barn i skuttmattan (Lovisa har kallat den det sedan de fick den då hon var tre…) och lite pyssel i trädgården. På vägen hem från skolan gick Filippa och hennes kompis lite efter oss andra och tisslade och tasslade, det är så kul att se hur de verkligen njuter av att få känna sig lite stora samtidigt som de i nästa sekund kan vara hur små som helst.

Nu skall jag göra mig en kopp te och drömma mig bort i nytt-kök-världen… Eller, inte nytt men tillbyggt med härligt skafferi och underbart mysig sittbänk… Lite såhär kanske…


Kram och god natt!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.